Kyllingpai

Dette er en pai basert på kylling, ost, egg og squash. Den kan serveres som hovedrett eller deles opp i mindre stykker og brukes som forrett. Her er link til paideig.

 

Kyllingpai
Kyllingpai

Print Recipe
Kyllingpai
Dette er en pai basert på kylling, ost, egg og squash. Den kan serveres som hovedrett eller deles opp i mindre stykker og brukes som forrett.
Kyllingpai
Stemmer: 1
Rating: 1
Deg:
Rate this recipe!
Matrett Fugl, Hovedrett
Kjøkken Universelt
Forberedelse 40 minutter
Koke/steketid 40 minutter
Porsjoner
personer
Ingredienser
Matrett Fugl, Hovedrett
Kjøkken Universelt
Forberedelse 40 minutter
Koke/steketid 40 minutter
Porsjoner
personer
Ingredienser
Kyllingpai
Stemmer: 1
Rating: 1
Deg:
Rate this recipe!
Instruksjoner
  1. Sett ovnen på 180 °C.
  2. Kutt opp mozzarellaen i grove biter og rasp squashen på et grovt rivjern. Du kan evt. kutte squashen i tynne skiver.
  3. Stek oppskårne kyllingfileter i olivenolje i 2-3 minutter.
  4. Tilsett squash og stek videre i 2-3 minutter. Legg kylling, mozzarella og squash i formen med paideigen.
  5. Visp sammen egg, fløte, salt, pepper, gressløk og persille. Hell det så over fyllet og strø over revet ost.
  6. Stek i ca. 40 minutter på 180 °C.
Notater

Her finner du link til paideig.

Paien kan gjerne serveres med en frisk salat og litt godt brød til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *